Hoppa till sidans innehåll

Vi behöver dig!


170731: Hej funktionär! Nedan hittar du PM som innehåller viktig information om ditt uppdrag. Läs igenom det noggrant så att du är väl förberedd och får en rolig upplevelse hos oss. 


FUNKTIONÄRS-PM MALMÖ TRIATHLON


Är du engagerad, glad och positiv? Det räcker långt. Till Malmö Triathlon behövs ett stort funkissgäng för att skapa ett välfungerande och lyckat arrangemang.
 

Som funktionär jobbar du nära deltagarna och ser till att de har de bästa förutsättningarna för att göra bra ifrån sig. Du stöttar vår idrott och tävling samtidigt som du hamnar på första parkett för ett fartfyllt evenemang. Förutom en rolig dag och känslan av att hjälpa idrotten får du värdefulla erfarenheter och kontakter.

Det finns flera olika sätt att hjälpa till och vi gör vårt bästa för att du ska få arbeta med det som du tycker är roligast. Givetvis bjuder vi på något att äta och dricka under ditt arbetspass.

Vi söker i första hand personer över 18 år.

Fyll i intresseanmälan här ››

Tjäna pengar till klubbkassan

Är ni en förening som kan ställa upp med flera funktionärer? Då kan ni tjäna en slant genom att hjälpa oss. Här kan ni läsa mer om uppdraget ››

Skicka er intresseanmälan till This is a mailto link.

 

Funkissida

Här hittar du vår arbetssida för alla funkisar. Vår förhoppning är att den ska underlätta för dig att hitta den information som du behöver i just din roll. Här kan du också följa vårt arbete med tävlingen löpande och på så sätt få mer koll på evenemanget i stort. 


Uppdaterad: 09 AUG 2017 14:54

 

 Huvudpartners

 

Arrangörer
 

 


Samarbetspartner

Malmo_Destination_Logo_BIG-RED

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-726 61 86
E-post: This is a mailto link

Se all info